BATHSHEBA

Bathsheba ude med ny hypnotiserende popbasker

Del:
Den 21-årige sangerinde og sangskriver BATHSHEBA er en dragende kombination af attitude og sårbarhed. Allerede før hun udgav sin debut-single ’Blind’, formåede hun at tiltrække sig musikindustriens opmærksomhed.
BATHSHEBAs debut single ‘Blind’ levede op til hypen, ogden unge popsanger har efterfølgende modtagetanerkendelse fra adskillige medier inklusiv Soundvenue (Springer), Politiken, GAFFA og Bands Of Tomorrow samt en placering som #1 og coveret på YouSee’s New Releases playliste.Den efterfølgende single ’Are You There?’ blev ligeledes anerkendt af tastemakers, og blev tilføjet til rotation på ANR. Nu er BATHSHEBA klar med hendes tredje single ‘Hit ‘N’Run’, som vil blive efterfulgt af en fuldlængde musikvideo. Sangen om ugengældt kærlighed tager lytteren på en emotionel rejse: fra sårbare vers gennem frustrations-prægede pre-choruses og til energiske girl-power omkvæd.
”Hit ’N’Run handler om ikke at føle sig god nok. Den handler om at give sig selv til en person, vel vidende at personen ikke rigtigt er interesseret i dig. Når man har en person i sit liv, som siger alle de rigtige ting kl. 5 om morgen, men så snart det bliver morgen og realiteterne rammer personen, trækker de i land og man sidder tilbage og føler sig meget dum og naiv. Jeg håber, folk, der hører den, tænker: okay wow jeg er ikke alene om at gøre dumme ting, eller ikke at føle mig god nok –fordi det er en følelse vi alle har, og som er helt normal.”–BATHSHEBA
Variationerne i BATHSHEBAs vokal bliver understøttet af en basdreven produktion med et stabilt tromme-beat, hvis energi leder tankerne hen på tracks som Tove Lo’s ’Cool Girl’. Og BATHSHEBA er bestemt en cool girl. Selvom sangens tekst-universskildrer BATHSHEBAs frustrationer og usikkerheder, efterlader melodierne lytteren med en fornemmelse af, at BATHSHEBA vil komme ud på den anden side af hendes hjertesorger stærkere end før – og samtidig hjælpe en masse andre igennem deres egne heartbreaks.