fbpx

Saint Clara

Saint Clara har igennem 2023 været uundgåelig med singlerne "Oh My God”, “Progress (Crying Like a Bitch)” & “Boys Dont Cry”

 • Saint Clara er ikke en artist, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 23 år står hun skarpt med en karriere, der indtil videre tæller over 100 mio streams alene på Spotify, 3 albums og både indendørs og udendørs koncerter med et ekstremt højt ambitionsniveau.

  Saint Clara går ikke på kompromis, og hun insisterer på, at de store ambitioner altid går hånd i hånd med en kæmpe portion integritet, nærvær og personlighed. Hendes disciplin og kompromisløshed har bragt hende langt, og i de kommende år vil hun fokusere endnu mere på en international karriere og har gennem hele 2023 brugt lange perioder i Los Angeles på at skrive nye sange. Dét arbejde vil fortsætte i 2024 og 2025.

  Saint Clara blev født 24. august 2000 og voksede op på Djursland. Som 17-årig singledebuterede hun med “What They Say”, og året efter udsendte hun albummet, hvis titel henviste til hendes 18-års fødselsdag “August Eighteen”. I 2019 vandt hun en Danish Music Award i kategorien “Årets Nye Navn”, og samme år hittede hun med sangen “Crazy”. Saint Claras andet album “Growing Up Sucks” kom i 2020 og rummede de 2 hits “Girl Like you” og “Nobody’s Lover (feat. Lord Siva)”. Da Koda Hitlisten 2021, som indeholdt top-10 over de mest indtjenende musiknumre dét år, udkom, var det første gang, at der var mere end én kvindelig dansk sangskriver på listen. Her var Saint Clara at finde med hele 2 sange – “Girl Like You” og “Nobody’s Lover”. I 2022 udkom hendes 3. album “OFF”, som hun havde arbejdet på i næsten 2 år i tæt samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær. Albummet viste en helt ny og mere moden side af Saint Clara, og ikke mindst singlen “Oh My God” løftede albummet langt ind i 2023, som ét af årets allerstørste hits i Danmark.

  Saint Clara vil løbende udgive musik i 2024 og 2025 og samtidig turnere med et live set-up, der har et højt internationalt niveau.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Saint Clara.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Saint Clara hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Saint Clara

Send os en uforpligtende forespørgsel på Saint Clara og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Saint Clara hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Saint Clara
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Saint Clara.