fbpx

Søren Raffnsøe

Det store fællesskab og en nær’vens-oplevelse. Søren Raffnsøe tager sit publikum med på en frisk tur og et besøg ind i det musikalske univers. Et besøg som hverken kræver specielle kompetencer, forberedelse eller udstyr.

  • Både krop, stemme og den humoristiske sans bliver inddraget i dette musikalske programpunkt, som altid tager afsæt i de specifikke forhold, der gør sig gældende for det unikke publikum og altid i samarbejde med den unikke location.

    Det store fællesskab bliver aktiveret, da Søren med sikker hånd styrer sit publikum hen i samme rytmiske retning og får fælles medløb. Små lokale og nye relationer skabes hen over bordet eller side om side, når Søren aktiverer sit publikum, og små spontane nær’vens-oplevelser skabes. Et programpunkt med Søren Raffnsøe aktiverer fællesskabet og planter en ny fælles reference.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Søren Raffnsøe.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Søren Raffnsøe hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Søren Raffnsøe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Raffnsøe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Søren Raffnsøe hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Søren Raffnsøe
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Søren Raffnsøe.

Anbefalede artister