Per Helge

Humoristisk, videbegærlig og knivskarp i sin samfundskritiske retorik. Per Helge er professionel komiker, forfatter og historiefortæller. Som uddannet civilingeniør og tidligere embedsmand i Forskningsministeriet og Danmarks Radio har Per Helge en atletisk profil og et højt oplysningsniveau, som kan få salen til at koge af grin.

  • Robotterne kommer, kineserne stjæler vores arbejdspladser og deleøkonomien smadrer velfærdsstaten, som vi kender den. Men på Christiansborg har ministeren et modsvar klar, således et spritnyt væk-med-bøvlet-udvalg, inkl. folderen ’Sådan bliver du iværksætter med NemID.’ Siden 2013 har Per Helge især optrådt med sin komiske triologi ’Djøf med løg(n)’, hvor det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer sættes under loop. For uanset hvor absurd din chef opfører sig, uanset hvor latterlige beslutninger han træffer og uanset hvor idiotisk jeres strategi er – så er der altid ét sted i Danmark, hvor det er endnu værre.

    Per Helge er humoristisk, videbegærlig og knivskarp i sin samfundskritiske retorik. Han er professionel komiker, forfatter og en fremragende historiefortæller. Som uddannet civilingeniør og tidligere embedsmand i Forskningsministeriet og Danmarks Radio har Per Helge en atletisk profil og et højt oplysningsniveau, som kan få salen til at koge af grin.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Per Helge.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Per Helge hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Per Helge

Send os en uforpligtende forespørgsel på Per Helge og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Per Helge hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Per Helge
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Per Helge.