fbpx

Per Helge

Humoristisk, videbegærlig og knivskarp i sin samfundskritiske retorik. Per Helge er professionel komiker, forfatter og historiefortæller. Som uddannet civilingeniør og tidligere embedsmand i Forskningsministeriet og Danmarks Radio har Per Helge en atletisk profil og et højt oplysningsniveau, som kan få salen til at koge af grin.

 • Fire dages arbejdsuge, hjemmearbejde ad libitum og meget mindre DJØF.

  Fremtidens arbejdsliv er landet og det har aldrig været bedre: Nu skal vi høste frugterne af det vi lærte under corona: At vi sagtens kan passe vores arbejde uden chefernes indblanding. At vi bliver meget mere produktive, hvis vi får lidt frihed. Og at Bente fra HR faktisk slet ikke er så irriterende, når bare man kan mute hende på Zoom.

  Men hvis vi virkelig lærte så meget af pandemien … hvordan kan det så være, at fremtidens arbejdsliv minder mistænkelig meget om fortidens hamsterhjul? Hvorfor har vi allerede været gennem to omstruktureringer, en fyringsrunde og fem workshops om vores agile innovations-model? Og har vi overhovedet lyst til at komme tilbage til en virkelighed, hvor man er nødt til at have bukser på, når direktøren præsenterer den nye strategi.

  Per Helge er tilbage med fremtidens comedy-show om vores nye arbejdsliv. Det bliver nyt, banebrydende og akkurat lige så sjovt, som det plejer.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Per Helge.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Per Helge hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Per Helge

Send os en uforpligtende forespørgsel på Per Helge og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Per Helge hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Per Helge
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Per Helge.

Anbefalede artister