fbpx

Nina Rask

Nina Rask har en eminent evne til at balancere satire og komedie og er optaget af at skildre tendenser og typer fra sin egen generation.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Nina Rask i 2024/2025.

  • Nina Rask er færdiguddannet fra DR’s talenthold i 2021 og er på få år blevet et kendt og anerkendt navn som både satiriker, skuespiller og podcastvært. Hun har en eminent evne til at balancere satire og komedie og er optaget af at skildre tendenser og typer fra sin egen generation. Hun har bl.a. medvirket i serierne ’Sex’ og ’Too Sune’ og beværtet podcastserierne ’Hvor regnbuen ender’ og ’Funny Guy’. Sidste år lavede hun Eurowomans mest omtalte forside, vandt Årets LGBT-person ved Rainbow Awards, var nomineret til Årets Talent ved Zulu Comedy, og har i år blandt andet spillet med i Hella Joofs “100 Meter i Sekundet”, Ole Bornedals ”Nattevagten”, ”Nina Er Sjov” på Det Kongelige Teater og været vært på ECHO prisen 2023.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Nina Rask.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Nina Rask hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nina Rask

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nina Rask og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Nina Rask hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Nina Rask
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Nina Rask.