fbpx

Pelle Peter

Hvordan får man folk til at gå amok? Spørg Pelle Peter. Han navigerer i musikkens gigantiske bagkatalog som en fisk i vand, og forstår at levere sin viden med timing og passion. Genrerækken er hverdagsvokabular hos Pelle – krydret med afsindige dj-evner og røverhistorier leveret som perler på snor.

  • Pelle har spillet i en lade med en publikumsskare på syv mennesker. Han har også spillet for 30.000-40.000 mennesker på landets største festivaler. Én ting er sikkert – han har startet en fest på begge venues. Pelle Peter ved om nogen, hvordan man får folk til at gå amok.

    Som vært på et af landets største fest-radioprogrammer og som dj på utallige festivaler og natklubber, har han gennem de sidste 10 år været med til at definere den danske ravelyd. Han har fået folk til at plukke æbler på Smukfest, startet moshpits på Roskilde Festival, lavet sit-downs til Grøn Koncert og spillet med stort set hele den danske musikscene i den ene eller anden sammenhæng. Pelle Peter tager alle de tungeste tracks med og smadrer gulvet – og du skulle utvivlsomt være et skarn, hvis du endnu ikke har oplevet energiens genfødsel i hænderne på Pelle Peter og hans dj-pult.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Pelle Peter.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Pelle Peter hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pelle Peter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pelle Peter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Pelle Peter hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Pelle Peter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Pelle Peter.