fbpx

Melvin Kakooza

Rapper, komiker, skuespiller, konferencier og vært. Melvin Kakooza's talent har ingen grænser. Melvin Kakooza har opnået masser af store ting i livet, selvom han kun er 31 år.

 • På rekordtid er Melvin Kakooza blevet en af landets mest populære personligheder og har opnået masser af store ting i livet, selvom han kun er 31 år. Han fortsætter sin vej mod stjernestatus og leverer konstant underholdning af højeste kaliber. Med sin utrættelige energi og uovertrufne talent er han uden tvivl en af Danmarks mest lysende underholdningsstjerner, og vi kan knap vente med at se, hvad han har i vente for os af musikalske indspark!

  Efter at have erobret både TV- og standup-scenen er den unge stjerne nu klar til at begå sig på den danske musikscene. Først bag trommerne sammen med mange prominente danske musikere, men nu i fronten med sig eget musikalske projekt. Startskuddet på karrieren er singlen ’Hallelujah’ der udover at blive introduceret på hans eget talkshow på TV2 også gæster Benjamin Hav i musikvideoen.

  Men Melvin Kakooza begrænsede sig ikke til én form for underholdning. Han vovede sig ind i fiktionens verden med sin medvirken i den populære komedieserie ‘Sunday’. Ud over sin egen succesfulde tv-serie har Melvin Kakooza medvirket i flere bemærkelsesværdige produktioner, herunder ‘Gæsten og Hesten’, ‘Helt Sort’, ‘Melvin i Amerika’ og ‘Stormester’,

  Melvin Kakooza gjorde sig bemærket som en fængslende og dygtig vært, og hans naturlige charme og evne til at skabe stemning foran kameraet samt foran publikum. Dette har resulteret en en perlerække af store produktioner, herunder ‘Gæsten og Hesten’, ‘Helt Sort’, ‘Melvin i Amerika’, ‘Stormester’, ‘Sunday’ og ikke mindst ‘Melvin Kakooza Show’.

  Hans mange talenter har gjort ham til en eftertragtet personlighed i underholdningsbranchen, hvilket blev bekræftet, da han modtog adskillige priser ved Zulu Awards 2021, herunder ‘Årets tv-serie’, ‘Årets tv-vært’, ‘Da vi allesammen grinte’ og ‘Den vi likede mest’.

  Du kan forvente en eksplosion af ovenstående færdigheder fra Melvin i hans musikalske univers og sammen med hans store band.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Melvin Kakooza hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Melvin Kakooza

Send os en uforpligtende forespørgsel på Melvin Kakooza og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Melvin Kakooza hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Melvin Kakooza
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Melvin Kakooza.