fbpx

Kris

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, mens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen.

 • Kris er ikke bange for at sætte tanker og toner til bagsiden af ungdomslivet og i stedet for, at løbe fra sine følelser, vender han sig mod dem og omfavner dem. Hver eneste sang er et udklip af alt det, der buldrer rundt inde i Kris – og i mange andre unge mennesker.

  Fortvivlelse og forløsning kombineres over legesyge beats, når Kris får tanker ud i verden med en spændende og original vokal. Kris er en performer by heart, og det skinner igennem i det sekund, han sætter sine ben på scenen.

  Tilbage i juni måned blev Kris én af de to vindere af KarriereKanonen 2023. Juryen hæftede sig ved hans naturlige talent for at indtage en scene og et troværdigt musikalsk og lyrisk udtryk. Mere end 1300 håbefulde talenter havde tilmeldt sig talentudviklingsforløbet i år, hvor Kris nu kan tilskrive sig listen af tidligere vindere som Pil, Patina, Marie Key og Minds of 99. Selvom Kris har udgivet musik før, var det også i forbindelse med i KarriereKanonen at et større publikum blev draget ind i hans sangskrivning. Intet mere tydeligt end med sangen ”Hvor blev hun af??”, hvor Kris plukker fra mange grene af sit store talent – og med den understreger, at store musikalske bedrifter venter forude.

  United Stage | Officielt bookingbureau for KRIS.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Kris hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Kris

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kris og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Kris hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Kris
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Kris.