fbpx

Lasse Madsen

Lasse Madsen er kendetegnet for sin jyske charme, hverdags parodier og sin ekstraordinære evne til at improvisere.

 • Den touraktuelle, unge komiker Lasse Madsen formidler på fineste vis humorens evne til at samle os. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når han deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med en række hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste nok kan genkende sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Madsen som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Under titler som “Nybagte mødre”, “Mænd foran spejlet” og “Mor på Facebook” har Madsen over den seneste tid vækket det populære meme-format til live og udstillet, at der er mere der samler os end skiller os ad.

  Men Lasse Madsen er meget mere end virale videoer på Instagram, han er også en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, og med sit første one-man show nogensinde er han klar til at vise danskerne, hvad han kan på scenen, hvor han føler sig allermest hjemme.

  Så står du med en konference eller et andet event, der trænger til et humoristisk indspark, er du med Lasse Madsen som konferencier eller komiker garanteret et indslag, der bestrider at holde momentum oppe med skarp satire og charme.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Lasse Madsen.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Lasse Madsen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lasse Madsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lasse Madsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lasse Madsen hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Lasse Madsen
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lasse Madsen.

Anbefalede artister