fbpx

Emily Bowen

Emily Bowens sange er som lydsiden til en coming of age indie-film fra 00’erne, hvor hovedpersonen langsomt, men sikkert vokser og gror i livet, der er alt andet end sort-hvidt.

 • Emily Bowen er vokset op nord for København – lige der hvor storby, asfalt og larm bliver brudt af skov, marker og ro. Et spændingsfelt, der ubevidst er krøbet ind under huden på den musiker og sangskriver, hun er blevet.

  Dualiterne var i spil i de tekster hun dyrkede, når hun lyttede til klassiske storytellere som Joni Mitchell og Dolly Parton, til den sci-fi-litteratur, som blev læst på teenage-værelset. Derfor blev hendes egen sangskrivning også ordrig, levende og farverig – et håndholdt, poetisk og distinkt musikalsk univers. Og mens hun kæmpede med ensomheden som et tilbagevendende livsvilkår, blev musikken Emilys indgang til at udforske sig selv som kunstner og det at være et ungt menneske med uendelige sider og nuancer.

  Emily Bowen fandt tro på den sangskriver og musiker hun er i fællesskabet hos SheCanPlay, mens produceren, Rasmus Søegren (eee gee, Dopha, Hjalmer m.fl.), blev en trofast samarbejdspartner i studiet hvor grundighed båret af kompromisløs leg er den kant hun stræber efter.

  ”Noget af det mest rebelske, man kan gøre som ung i dag, er at tage sig god tid, om det man gør og den man er. Aldrig give efter for det tempo, som verden omkring en følger.”

  United Stage | Officielt bookingbureau for Emily Bowen.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Emily Bowen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Emily Bowen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Emily Bowen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Emily Bowen hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Emily Bowen
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Emily Bowen.