fbpx

Amna Naseer

Hun er fuld af energi og attitude, har fuldstændig styr på både koreografi og vokal, og så er hun klar til at indtage toppen af dansk musik.

 • Den kun 20-årige sangerinde Amna Naseer har allerede lavet musik med Xander og Carmon, og nu er hun for alvor klar til at byde velkommen til sit eget musikalske univers. Et univers, hvor der er plads til at være benhård og skrøbelig på samme tid, og hvor sensuel R&B blandes legende let med mellemøstlige rytmer.

  Amna Naseers musik indeholder mange lag. På overfladen bliver publikum inviteret til dans, men sangerinden er ikke bange for at åbne op for en verden af følelser, hvor der er plads til at tale om alt fra kærestesorger til ensomhed: ”Jeg er generelt meget følsom. Jeg bliver hurtigt glad og hurtigt ked af det”.

  Om det så gælder den store ekstase, man rammes af på et pulserende dansegulv, eller den magtesløshed, man kan stå tilbage med efter et kuldsejlet forhold, så tager Amna Naseer det hele ind. For den unge sangerinde fungerer musik som en form for terapi. Et frirum, hvor hun kan sætte ord på alt det, der ellers kan være svært at tale om. Helt tilbage fra barnsben af, har hun brugt musikken til at få afløb for sine følelser:

  ”Hvis jeg som lille havde haft en dårlig dag i skolen, satte jeg mig ofte foran spejlet derhjemme med en guitar og lavede melodier og freestylede tekster. Det har altid været min måde at lukke af på, og det er noget jeg har taget med mig videre i livet”.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Amna Naseer

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Amna Naseer hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Amna Naseer

Send os en uforpligtende forespørgsel på Amna Naseer og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Amna Naseer hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Amna Naseer
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Amna Naseer.