artigeardit

Artigeardit tager på spillestedstour i efteråret

Del:
Artigeardits sidste spillestedstour fandt sted i 2020. Her var det for et siddende publikum, grundet Corona-pandemien. Man skulle tro at det gjorde betingelserne svære for en livlig og feststemt hiphop-koncert, men her viste Artigeardit at hans ultra-inkarneret fanskare ikke kunne holde sig i sæderne af ren begejstring – bogstaveligt talt.

Med sit lyriske og alsidige rap-univers er Artigeardit og hans trofaste band, igen klar til at drage på spillestedstour i efteråret 2021, hvor København, Aarhus, Odense og Aalborg er byerne, der vil danne ramme om nogle uforglemmelige koncertoplevelser. Den eneste og ret væsentlige forskel er; TIL EFTERÅRET SKAL VI F STÅ OP!

Det blot 25-årige albansk-danske-talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip-hop-scene.  

Artigeradit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og letgenkendelig – du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen.  

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Siden hans debut mixtape, ’Fristelse Fordærver’ fra 2016, har Artigeardit udviklet sig enormt. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z. Som tidligere beskrevet:  

Artigeardit er heroin for Generation Z, og for os andre, så har det været en sand fornøjelse igen at føle sig start-tyver-brandvarm.” 

Artigeardit er netop aktuel med sit seneste album ’Held & Lykke Med at Komme Hjem’, som har fået en bragende flot start. Her formår Ardit endnu engang at lukke os ind i et organiseret tankemylder, hvor han svæver i et digterisk univers af relaterbare op- og nedture. Kompliceret kærlighed, vilde nætter og selvindsigt er dominerende temaer, mens han på sange som ’E20’, ’Bruser’ og ’Luft i Dæk’ præsenterer os for den selvsikre Artigeardit, der anerkender den succes han indiskutabelt har opnået i skrivende stund. 

Billetter i salg via bill.et/artigeardit 

Kommende koncerter

Indlæser...