aksglæde

Aksglæde går ALL IN i 2022

Del:
Den altid finurlige tekstmager og popsmed er klar med de største Aksglæde-koncerter nogensinde! Og så har han også nyt album på vej!

“Min kommende tour hedder ”All In”, for jeg kommer netop til at gå all in på koncerterne. Jeg præsenterer helt nye sange fra min kommende plade, som er i et alternativt lydunivers med tekster, der handler om at gå all in på livet.” 

Sådan fortæller Aksglæde om sin kommende tour i marts måned næste år. Og når han går all in på livet og med sin poesi og popmusik, hvorfor så ikke også gå all in på de danske spillesteder! Det er lige netop hvad Aksglæde gør, for med annonceringen af ”ALL IN TOUR 2022”, annoncerer det anmelderroste livenavn samtidig de største Aksglæde-koncerter til dato: 

”Vi har hævet barren, og jeg har også sammensat det allerbedste band. Og udover de nye, spiller vi selvfølgelig alle mine gamle sange. Det bliver en dansefest – og jeg glæder mig helt vildt.” 

Aksglæde er nærmest blevet synonym for altid smittende, spillevende livekoncerter, hvor de lyriske popperler og fængende melodier finder vej helt udover scenekanten til både bankende hjerter og rytmen i fødderne.  

Selv, kalder Aksglæde sin musik for ”digte, du kan danse til” – og de reflekterende tekster med et drømmende, nostalgisk lydbillede har været med sangskriveren lige siden den selvbetitlede debut-EP i 2016.  

Sidste efterår albumdebuterede Aksglæde med, ’Ting Ændrer Sig’, som bl.a. blev udvalgt af Soundvenue som et af tidens vigtigste udgivelser og som ifølge GAFFA var ”en smuk og fængende skildring af, hvordan opbruddene i livet som 29-årig ser ud.”  

At der er noget på spil i den unge musikers liv, der altså har sit andet album på vej, vidner titlen på den netop udsendte albumforløber, ’10-meteren’, om. Og selvom der er langt ned, står Aksglæde klar til at tage springet!  

AKSGLÆDE – ALL IN TOUR 2022 

09.03 – Store VEGA, KBH 

10.03 – Train, Aarhus 

11.03 – Skråen, Aalborg 

12.03 – Bygningen, Vejle

Billetter i salg via bill.et/aksglaede 

Kommende koncerter

Indlæser...