gorgeous

Gorgeous annoncerer efterårskoncert

Del:
Den københavnske duo, Gorgeous, stormer fremad og indtager nu Lille Vega til efteråret.

Gorgeous debuterede i marts med singlen ’Divine’. Det analoge udgangspunkt for duoens lyd, er indadvendt og blidt, men mindst lige så umiddelbart og charmerende. Den nærmest country-klingende melodi, betager og vugger roligt afsted på det organiske popbeat, mens duoen sætter ord på en guddommelig følelse og tilstand, vi alle kender til.

Med blot én single udgivet, har duoen allerede spillet på Ideal Bar i Vega, Spot Festival og samtidig annonceret koncert på Soundvenue Input. Og til efteråret rykker de ind i Lille Vega. Billetterne er i salg nu og kan købes via bill.et/gorgeous 

Både Maríe Louise og Enrique Murga var kørt trætte i elektroniske musik-projekter, da de fandt hinanden hvor de samtidig fandt ind til en helt ny, fælles og befriende kerne i deres sangskrivning og musik.

For selvom, ordet Gorgeous kan oversættes til ”pragtfuld” og ”vidunderlig”, så vidner ’Divine’ om en duo, hvor alt, præcis som debutsinglens tematik, skal kunne pilles fra hinanden og stå råt, uslebent og nøgent, uden man mister essensen. 

Kommende koncerter

Indlæser...