fbpx
Suspekt_Pressebillede_2

10 minutter, så var ståpladserne til Suspekt i Parken udsolgt!

Del:
For halvanden uge side annoncerede hip hop mastodonterne Suspekt deres største koncert til dato. Den 15. september 2023 indtager den kompromisløse trio Danmarks nationalstadion, når de spiller deres eneste koncert i år. Klokken 10.00 i dag blev det officielle billetsalg igangsat og på under 10 minutter var samtlige ståpladser revet væk.

Det officielle billetsalg på Suspekts store milepæl med deres eneste show i Parken 2023 gik i salg i dag. Og det blev hurtigt nemt at afkode, at Danmark skal med. Ståpladserne blev udsolgt på under ti minutter og det samlede billetsalg er gået over alt forventning og der åbnes nu allerede op for salg af de aller sidste pladser på øvre tribune!

”Det er simpelthen gået så stærkt og vi er i total ekstase over den her vanvittig start på salget – og ikke mindst ekstremt beærede over at så mange mennesker vil dele den store oplevelser vi står overfor den 15. september, når vi skal spille vores største koncert til dato.  Det tyder på at det bliver præcis den folkefest vi kun havde turde at drømme om – og selvom ståpladserne er udsolgte nu, så vil vi godt garantere, at festen på tribunerne bliver lige så vild – uanset om man vælger at sidde eller stå.”

I mere end 20 år har Suspekt præget dansk musik som ingen andre. Med tabubelagte rim og tonstunge beats er den kompromisløse trio blevet allemandseje – aldrig for fine til at hylde ytringsfriheden eller den dionysiske hedonisme på en enestående rejse fra undergrunden og forstæderne til tops på hitlisterne. Suspekt er et beundringsværdigt gennembrud og en succes, som bogstavelig talt er blevet ”suttet op fra slap” – større end de fleste – nu som konger af dansk hiphop, men aldrig hævet over folket.

Med andre ord: Danmark er for længst blevet suspekt. Men det kan godt blive vildere…

Showet i Parken er i samarbejde med Grøn og en folkefest der, ifølge trioen selv, hylder folket i alle sine farver og afskygninger – på tværs af generationer og sociale lag. På denne ene aften – som desuden bliver den eneste Suspekt-koncert i hele 2023 – hænger vi alle vores fordomme og bekymringer i garderoben og slipper livet løs for fællesskab, ekstase og en helt særlig oplevelse, når Suspekt og Danmark bliver til én.

Kommende koncerter

Indlæser...