Velkommen til Torben Ravn

Del:
United Stage er stolte af kunne præsentere Torben Ravn som ny Director, Artist and Label Service.

I dag indtræder Torben Ravn i en nyoprettet stilling som Director, Artist and Label Service hos United Stage Danmark. Torben vil fokusere på opbygningen af endnu stærkere og langsigtede livekarrierer for de artister vi repræsenterer, i tæt samarbejde med vores agenter, marketingafdeling og ikke mindst vores label-partnere Sony, Warner, Universal og Copenhagen Records med flere. Torben vil fremadrettet naturligt styrke selskabets fokus på live-marketing og tæt koordinerede artist forløb.

Torben fortæller:

”Der kan være langt fra den første demo til de store scener. Specielt når pladeselskaber og booking bureauer står på hver sin side af en artist’s karriere. Men sandheden er, at vi alle arbejder for den samme sag. At bringe musik ud til et interesseret publikum – hvad enten det er på streaming, radio eller til live koncerter. Jeg er derfor begejstret over at skulle medvirke til at samle ambitionerne fra alle involverede parter i et endnu tættere samarbejde. Med min baggrund i et pladeselskab, der sidenhen også etablerede et booking bureau, har jeg oplevet fra første parket, hvor vigtigt det er, at have et lidt større perspektiv, når et karriereforløb udvikles. At den sang du hørte på radioen eller kom forbi på en streamingplatform kan give dig lyst til opleve musikken live – og omvendt – og dermed skabe grundlaget for at artisternes første demo på et tidspunkt bliver til fællessang i Royal Arena.”

– Torben Ravn, Director, Artist and Label Service

Torben Ravn kommer til os fra pladeselskabet Copenhagen Records, hvor han har været siden 2007. Senest i rollen som Managing Director, hvor han har stået i spidsen for opbygningen af nogle af landets absolut største kunstnere. Heriblandt Lukas Graham, Burhan G, Nik & Jay, Alphabeat, Scarlet Pleasure, Alex Vargas og mange flere. Torben har således været tæt på Copenhagen Music, siden etableringen af bureauet i 2008:

“Siden min start på Copenhagen Music, har Torben og jeg haft et meget tæt samarbejde omkring udviklingen af de artister, vi sammen har repræsenteret som label og bookingbureau. Torbens stærke forståelse for branding, kommunikation og strategi har spillet en helt afgørende rolle i mange af vores artisters livekarrierer, og nu hvor Torben bliver en fast del af live holdet, glæder jeg mig til at kunne vise resten af vores artister, hvor meget mere vi kan gøre for dem via Torbens nye position. Stort velkommen til Torben på United Stage”.

– Jimmi Riise, CEO, United Stage Group