Maximillian

Toppen Af Poppen, udlandseventyr, og nu en tourannoncering

Del:
I september og oktober måned kan du hver søndag opleve Maximillian fortolke nye magiske oplevelser når han folder sit talent og sin historie ud i Toppen Af Poppen på TV2. Nu er han også koncertaktuel.

Mens COVID-19 rasede, tog Maximillian Østasien med storm og satte alverdens popstjerner til vægs med et af de største hits i 2020. Denne sommer kunne han endelig gengælde kærligheden, han mærkede dengang, med et visit på den anden side af kloden, hvor ’Beautiful Scars’ ikke blot gjorde Maximillian til en af de mest streamede danske artister på globalt plan, men også banede vejen for en hudløst ærlig sangskriver, der om nogen kan sætte ord på den rodløse ungdom. 

På sin nye single, ’I’m Not Me’, river Maximillian igen ubekymret op i følelser, der skal synges ud, så de kan mærkes. Maximillian fortæller:

”’I’m Not Me’ handler om at fokusere på sig selv. Om ikke at spilde tiden på, at gøre et andet menneske lykkeligt – et menneske, som i bund og grund ikke gengælder alt det, du giver og som ikke gør noget godt for dig i dit liv og for den, du er.”

’I’m Not Me’ er den første nye udgivelse fra Maximillian, siden han sendte sit debutalbum, ’Too Young’, på gaden i oktober sidste år. Og trods sin tvetydige titel, viser singlen præcis hvem Maximillian er: en alsidig musikalsk kunstner og gudsbenådet sanger, der, siden sin debut som blot 17-årig fik toneangivende internationale medier til at spå den unge komet som en af fremtidens skandinaviske stjerner. Maximillian formår at tryllebinde – om det er på Bøgescenerne i Skanderborg eller på et udsolgt Store VEGA i København.

På Spotify har en af hans sange over 113 millioner afspilninger. Blandt hans fans er selveste Justin Bieber. For to år siden hørte han Maximillians ‘Beautiful Scars’, som han anbefalede til sine mange følgere. Men hittet er ikke en enlig svale. Blandt andet er sangen ‘Ripples’ blevet hørt over 25 millioner gange på Spotify.

Oplev Maximillian live i januar 2023 når han besøger København, Aarhus, Odense og Aalborg. Billetsalget starter tirsdag d. 20 september kl. 10 via bill.et/Maximillian

Kommende koncerter

Indlæser...