topgunn

Topgunn annonceres som første danske navn til Fredagsrock i Tivoli

Del:

Tivoli er så småt begyndt at løfte sløret for dette års optrædende til Fredagsrock, og med dagens annonceringen af Topgunn tegner det allerede til at blive en festlig sommer på plænen!

Fem år efter debuten rykkede Topgunn i sommeren 2019 tilbage på toppen af hitlisterne med sit tredje studiealbum ”1991”, som indeholdte features fra en række af tidens varmeste artister. Blandt andre Fouli, Benjamin Hav (Benal), Lord Siva og Citybois. Albummet varierer fra ballader om forliste forhold, som førstesinglen ”Undskyld Jeg Ringer”, til hårdtslående bangers pakket med punchlines, som album-åbneren ”Detaljen”. Det er TopGunn i storform, der slår sig fast som en af de skarpeste sangere i Danmark.

Som liveartist har Topgunn altid været garant for at levere en festligt og hittet spækket koncert, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet. Og med albummet “1991” er det meget som tyder på, at sommerens setliste må pakkes endnu tættere, hvis der skal være plads til alle hitsinglerne.

Læs mere om Topgunn her