thor farlov

Thor Farlov følger op på sin anmelderroste albumdebut med ‘Hver For Sig’

Del:
80’erne giver genlyd og sendes mod 2022, når Thor Farlov nu endelig følger op på sin anmelderroste albumdebut fra sidste år! ’Hver For Sig’ er produceret af Jens-Ole McCoy, skrevet i samarbejde med Lord Siva.

Det kom bag på de fleste, da Thor Farlov, for præcis et år siden, debuterede som solist. For som den ene halvdel af den massive danske hitsucces, Citybois, havde Thor på rekordtid oplevet, prøvet og opnået det meste. Men nu var tiden en anden – det var tid til at løfte nye, egne ambitioner som artist og tage på en anderledes musikalsk rejse, alene.  

Med producer, Jens-Ole McCoy (Ukendt Kunstner, Kesi, Gilli m.fl.), ved roret, præsenterede Thor Farlov en lyd der både havde noter af mørk, melankolsk hiphop, charmerende drenget R&B og ikke mindst med forførende beats af bas-drevet, dansabel disco. 

Nu er efteråret over os og det er nye tider igen for Thor Farlov. På den nye single, ’Hver For Sig’, gir 80’erne genlyd og sendes mod 2022 med en potent, upbeat melodi, hvor man samtidig mærker det inderlige og ærligheden i Thor Farlovs tekst. Han fortæller:

”’Hver For Sig’ er mit første udspil siden ’Nye Minder’, og jeg glæder mig virkelig meget til at verden skal høre den! Sangen sætter ord på en masse personlige ting, jeg er gået igennem, og derfor har den også en stor betydning for mig. Håber, den også vil ramme noget inde i jer.”

’Hver For Sig’ er skrevet med Lord Siva og produceret af førnævnte, faste samarbejdspartner, Jens-Ole McCoy. Singlen følger op på surprise-albummet, ’Nye Minder’, fra november sidste år – et album, som bl.a. blev gæstet af markante navne som Kesi og Sivas, og som modtog anmelderroser og stjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken.