fbpx

Thor Farlov annoncerer en enestående koncert i Store VEGA

Del:
Efter en succesfuld efterårsturné og sidste års udsolgte koncert i Store VEGA, vender Thor Farlov nu tilbage med endnu mere energi og ny musik i ærmet.

Som nummer #1 på den danske Spotify Top 50-liste ligger det umage par, Thor Farlov og Noah Carter, med deres nye single ‘Alt Det’. Udgivelsen, der kun er en uge gammel, har allerede indtaget diverse playlister og ser ud til at blive hængende. Søndag kunne drengene opleves på TV2’s Echoprisen, hvor de for første gang optrådte live med den nyeste single ‘Alt Det’.

Da billetterne til Farlovs – oprindeligt Lille VEGA koncert – blev sat til salg, blev de revet væk, og inden for 24 timer kunne der meldes udsolgt. Grundet den massive efterspørgsel blev koncerten flyttet op i Store VEGA.

I 2023 introducerede Thor Farlov en helt ny lyd de disco-house inspirerede 2023-singler ‘Solen Op’, ‘Italien’ og ‘Januar Til December’. Han har også haft hits med singler som ‘Kompromis’ og ‘Ovenpå’ og etablerede sig som solist med det meget roste debutalbum ‘Nye Minder’.

Med glimrende anmeldelser fra Soundvenue, Gaffa og Politiken, som cementerede hans ambitioner som sangskriver og artist, har Thor Farlov lovet, at der er mere musik på vej fra ham i 2024. Indtil de nye sange udkommer, kan billetter til koncerten i Store VEGA købes på thorfarlov.dk nu.

Kommende koncerter

Indlæser...