Tessa, lead 2020

Tessa tager festivalrevanche og annoncerer sine største headliner-koncerter til dato

Del:

Tessas tusindvis af fans kan se frem til vinterens varmeste koncerter, når den danske rapper erstatter sin aflyste festivalsommer med to shows i Store VEGA og Train den 18. og 19. december.

Roskilde Festival, Tinderbox, Distortion, Musik I Lejet og Smukfest var bare et udpluk af de festivaler, der til sommer kunne se frem til at lade Tessa tage ordet med sine beskidte punchlines og hudløst ærlige bekendelser. Mens landet blev lammet af den nedslående nyhed om, at sommeren ville blive uden festivalcamping og lunkne fadøl, så gik Tessa i protest, tog kampen op og stablede sine første headliner-koncerter på benene i stedet.

Og der er generelt fart på Tessas karriere, som der har været det, lige siden hun sidste år begyndte at lægge freestyle-videoer på Instagram. I fredags udgav hun sin hårdtslående sjette single “Glo På Mig”, og i søndags rullede første afsnit af DR3-dokumentaren “Tessas Hævn” over skærmen. Her ser man blandt andet, hvordan hun efter kun to måneder bag mikrofonen kunne skrive pladekontrakt med Universal Music, og hvordan hun kort tid efter gav sin første koncert nogensinde foran et tætpakket publikum på Roskilde Festival.

Tessa har haft et langt liv på kort tid, som hun selv beskriver det i dokumentaren, hvor man udover hendes karriere også får et dybere indblik i de ofte barske scenarier, der har inspireret hendes gadelyrik og ‘zero fucks’-attitude.

Vi skal under et år tilbage for at finde et interview i Soundvenue, hvor Tessa udtaler, at det skal være “Gilli-størrelse”, før hun er tilfreds. Så når en fan i dokumentaren sammenligner hende med netop Gilli, er det svært at modsige den målrettethed og enorme indflydelse, der omhyller det unge talent.

Med mere end 125.000 følgere på Instagram og over 20 millioner streams på Spotify har Tessa for længst lukket munden på dem, der tvivlede i starten. Tessa har aldrig fået noget foræret, men rappet sig direkte ind i hjerterne på både dem, der kan relatere til at stikke af hjemmefra, og dem der måske ville gå en bue uden om hende på gaden. Det er præcis den evne, der har givet hende førertrøjen i kampen om at blive hele Danmarks næste store rapstjerne.

Billetsalget starter fredag d. 22 maj kl. 10.00