Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure buldrer ind i foråret med ny musik

Del:
Fra globalt Oscar-hit og stor, landsdækkende tour er Scarlet Pleasure klat med ny single "To Die For" til foråret, sommeren og den vippende fod.

Scarlet Pleasure blomstrede gennem pandemien med udgivelsen af albummet, ‘Garden’, som endnu engang viste, hvorfor den københavnske trio er et af de mest interessante og vedholdende hit-bands på den danske musikscene.

Samtidig har bandet opnået fornyet international bevågenhed med ‘What A Life’, der satte det musikalske punktum i den ikoniske slutscene i Thomas Vinterbergs Oscar-vindende og internationalt anmelderroste filmsucces, ‘Druk’. Et nummer, der sammen med tidligere hits som ‘Windy’, ‘Limbo’, ‘Deja-Vu’ og mange flere samlet nu har rundet over 650 millioner streams på tværs af musiktjenesterne.

Sammen med foråret er Emil Goll (vokal), Alexander Malone (bas) og Joachim Dencker (trommer) tilbage og klar til – på ny – at overraske og sætte sig fast i øregangene hos landets popfans med nummeret ‘To Die For’.

Det er lyden af Scarlet Pleasure, som endnu engang har genopfundet sig selv. Det er pop. Det er rock. Det er uimodståeligt iørefaldende og det åbner for et nyt kapitel, for den københavnske trio, som udsender et helt nyt album til efteråret. 

Hør sangen her

Scarlet Pleasure kan opleves live med ’To Die For’ på releasedagen den 8. april, når de tre venner åbner Tivoli’s sæson med Fredagsrock på Plænen i København.

Kommende koncerter

Indlæser...