fbpx
Scarlet Pleasure

SCARLET PLEASURE BRYDER RAMMERNE PÅ ’HAPPY’

Del:
90’er big beat, country-folklore, 70’er funk og bulgarsk folkesang. Scarlet Pleasure bryder bandets rammer på ny på sommer-singlen, ’HAPPY’, der for alvor varmer op til trioens kommende album. ’HAPPY’ er ude fredag den 26. maj.

Scarlet Pleasure er ’Happy’ på deres nye single. Eller er de? Sangens titel og opløftende beat lyder af uforglemmelige sommerfester, men under overfladen findes måske flere sider, bag det nærmest manisk repeterende ’chant’ gennem den nye sang.
 
”HAPPY handler om at være ude i et overdrev. Et manisk sted med hurtige stimulanser, stoffer, sex og jagten på likes. En ’Fear and loathing’ energi. Vi lægger ofte et pres på os selv og hinanden til at skulle være lykkelige så ofte som muligt, uden rigtigt at give plads til de mere mørke følelser vi mennesker rummer. Den tanke kan godt virke klaustrofobisk. De følelser har vi forsøgt at give plads til i produktionen. For os er ’HAPPY’ kontrastfyldt – man ved godt at man er ude i et overdrev, og selvom det ikke er et harmonisk sted at være, så kan det også godt være et spændende sted.” – fortæller Scarlet Pleasure.
 
Musikalsk er ’Happy’ inspireret af den cirkulære følelse som bl.a. ligger bag klassisk country-folklore. Og den repeterede stemning går igen på den tematiske basrundgang, der lyder af stram 70’er funk, og bakkes op af stemmerne fra et bulgarsk kvindekor, der vækker minder om 90’ernes big beat samples. I en tid, hvor ”everything is a remix”, har Scarlet Pleasure på deres kommende album, taget udgangspunkt i bandets fundament – guitar, bas og trommer – men med frihed til, udenfor den faste ramme, at bryde alle regler og skabe lige hvad de vil.
 
Gennem snart 10 år, har Scarlet Pleasure, gang på gang, taget landet med storm med sangene fra et imponerende hit-katalog der byder på ’Windy’, ’Under the Palm Trees’, ’HEAT’, ’Deja Vu’, ’24/7’ og ’Somebody Else’ – bare for at nævne nogle stykker. ’What A Life’ fra Thomas Vinterbergs OSCAR-vinder, ’Druk’, har desuden ført bandet på udlandseventyr med udsolgte koncerter rundtom i Europa, mens Scarlet Pleasure betegnes som et af de største og mest populære live-acts, vi har herhjemme.

Hør ‘Happy’ her.