Saveus

Saveus er tilbage og annoncerer første livekoncerter i 3 år

Del:
Den dystopiske gospelhymne “Church Full Of Bad Men” markerer Saveus’ tilbagekomst efter 3 års intenst arbejde med et nyt album. En storslået og teatralsk sang, som med en opsigtsvækkende videoside lukker os ind i Saveus’ nye univers: En verden fyldt af sorg og frustration, men også håb og nyfunden musikalsk inspiration. 

Siden Martin Hedegaard på P3- Guld i 2015 meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden som Saveus, har han sat barren højt. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og de har taget begejstret imod. Saveus blev i løbet af kort tid et stort livenavn herhjemme med koncerter på både Roskilde Festivalens Orange scene, samt i KB-Hallen. Hits som Levitate Me, Ready To Die, Everchanging og Himalaya løftede Saveus op i den musikalske superliga.

Nu er han så tilbage efter 3 års arbejde med et nyt album. Et arbejdede, der begyndte som ren sangskrivning bag et klaver, og først derefter blev indspillet og produceret i samarbejde med producer Frederik Thaae i USA. Én af sangene overlevede dog i sin næsten oprindelige form med Martin bag klaveret: ”Church Full Of Bad Men” er en dystopisk gospelhymne, hvor en intens og pågående musikalitet driver følelsen af ren desperation og magtesløshed op til overfladen:

It’s your turn to face the fat man

he sees your coin

You know it ain’t enough

”Det er virkelig en vild tid vi lever i. Det er, som om verden på én gang kører videre som altid, samtidig med vi alle godt ved, at tingene er ude af kontrol. Grådigheden har fat i os alle, klimaforandringerne truer vores eksistens og internettet er ved at eksplodere i dårlig karma. Jeg sidder, som så mange andre, med en følelse af magtesløshed. Hvad kan jeg gøre, hvad burde jeg gøre, hvad vil jeg gøre? Det er det jeg prøver at få ud igennem den her sang.”

Saveus har valgt at gøre det, han er bedst til. Skabe musik og herigennem udtrykke alle de modsatrettede følelser, mange af os lever med.

”Church Full Of Bad Men” bliver fulgt op af flere nye sange i den kommende tid, og Saveus spiller de første koncerter i mere end 3 år, når han tager rundt til landets 4 største byer sidst på året.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille igen. 3 år uden koncerter har været helt vanvittigt for mig. Det er på scenen, jeg føler, at jeg gør en forskel, og får den dér direkte kontakt til publikum. Jeg kan ikke vente med at mærke deres respons igen, både på de nye sange, men også på dem, jeg udsendte sidst”.

Kommende koncerter

Indlæser...