mina okabe

Regnen falder på Mina Okabe

Del:
‘Rain’ er titlen på den unge sangerindes nye single som udkommer fredag den 16. september. Mina Okabe har både Danmarksturné i efterårs-kalenderen og nyt album i støbeskeen.

Den blot 22-årige dansk-japanske sangerinde er kendt for at skrive sange, der på et splitsekund får lytteren til at svæve afsted mod varmere himmelstrøg, som på en lun brise af drømmende melodier – og måske netop derfor, springer titlen på hendes nye single i øjnene.
 
’Rain’ varsler ikke blot den uundgåelige, våde vejrudsigt, vi som danskere står overfor, når den sidste sensommersolstråle er væk, bladene falder af træerne og dagene langsomt svinder ind – singlen er også en forandring i Mina Okabes velkendte, blide pop og ærlige dagbogs-sangskrivning.

“EN AF DE MEST PERSONLIGE SANGE”
”Jeg skrev ’Rain’ på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke følte, jeg kunne gøre noget rigtigt eller godt nok. Jeg holdt mine tanker for mig selv – skjulte overfor andre, hvordan jeg havde det. ’Rain’ handler om at rykke sig mentalt, at turde udvikle sig og ændre dårlige vaner til det bedre,”
 fortæller Mina Okabe. ”Den er meget selvreflekterende og en af de mest personlige sange, jeg har skrevet.”
 
RADIOHITS, 5-STJERNEDE ANMELDELSER OG +1.8 MIO REELS
Hvis man skal reflektere lidt over de seneste par år i Mina Okabes liv er det på alle måder en solstrålehistorie. Sange som ’I’m Done’ og ’Walk Away’ blev hits på både radio og streaming, mens det længeventede debutalbum, ’Better Days’, blev sendt på gaden til lutter 5-stjernede anmeldelser. Samtidig blev singlen, ’Every Second’, et regulært Instagram-fænomen med mere end 1,8 millioner kreative video-Reels på ganske få måneder. Hverken Ed Sheeran, Lady Gaga, Dua Lipa eller The Weeknd, kom i nærheden af det unge pophåb fra Danmark med deres globale hits.

“JEG ER DYBT TAKNEMLIG OVER, AT LUKAS GRAHAM INVITEREDE MIG MED PÅ TOUR”
Sommeren bød også på nye highlights for Mina Okabe som endelig fik festival-debut og også blev inviteret med som Special Guest på Lukas Grahams seks store ’In The Round’-koncerter i august.
 
”Jeg er dybt taknemmelig over, at Lukas Graham inviterede mig med på tour. De koncerter lærte mig rigtig meget og hans publikum var helt fantastisk. Roskilde Festival var en drøm, der gik i opfyldelse – jeg fik næsten tårer i øjnene, da jeg fandt ud af, jeg var blevet booket. At gå ind på scenen foran alle de mennesker som var kommet for at se koncerten, var utroligt overvældende – det er et unikt øjeblik, hvor man både er stolt og ydmyg over at kunne gøre, det man gør,” fortæller Mina Okabe.
 
HEADLINER TOUR
Dette efterår kan man opleve Mina Okabe på sin første Danmarksturné i eget navn, mens der også arbejdes på færdiggørelsen af et kommende album, som forventes på gaden i begyndelsen af 2023. Find billetter på bill.et/minaokabe

Kommende koncerter

Indlæser...