poulkrebs

Poul Krebs udgiver livealbum og drager på ny stor turné

Del:
Varm op til den stort set udsolgte indendørs turné med albummet, ”Sidste Sommer – Live fra Friheden”, og den helt nye studie-indspilning, ’Din Egen Vej’, som udkommer i dag.

Sidste sommer blev den sidste festivalsommer for Poul Krebs, der efter mere end 40 år med stor succes rundt på landets mange udendørsscener, valgte at sige farvel til festivalerne og give pladsen i solen videre til den næste generation. 

Den sidste sommer blev derfor ekstra magisk for Krebs og det velspillende orkester, der dog har sørget for, at den sidste sommer kommer til at vare for evigt, når koncerten, der blev optaget live i Friheden i Aarhus, nu udkommer på CD og vinyl. 

’Sidste Sommer – Live fra Friheden’ udkommer den 27. januar og omfavner den enestående stemning, der opstår, når Krebs, bandet og publikum smelter sammen i det store musikkatalog, der indeholder sange som ’Hør Suset’, ’Fri Som Et Forår’, ’Morgendagens Tåber’ og sangen om ’Johnny’. 

På CD’en finder man desuden et helt nyt nummer – skrevet og indspillet helt specielt til denne udgivelse. Sangen hedder ’Din Egen Vej’, er en studieindspilning og ligger som et bonustrack på albummet. 

Selvom Poul Krebs har spillet sin sidste festivalkoncert, er han alt andet end færdig med at lave musik eller drage på landevejen. Torsdag aften giver han nemlig den første af 25 koncerter i landets største koncertsale og spillesteder, hvor sangskriveren dykker ned i sange fra de i alt 25 albums, han har udgivet gennem årene.

Kommende koncerter

Indlæser...