Poul Krebs

Poul Krebs tror på det: “Det Bli’r Godt Igen”

Del:
I musikvideoen til sin nye single hopper den folkekære musiker op på ladet af en lastvogn med sit band og tager turen til den mennesketomme Bøgescene ved Skanderborg. ’Det bli’r godt igen’ er en hyldest til ”den fortabte sommer” – om hvad god musik kan gøre ved os alle

”Det bliver godt igenJeg tror på det – nok ikke nødvendigvis som det var, men det bliver godt igen. Jeg tror også, at vi vil se tilbage på en besynderlig tid, som de færreste af os glemmer. En tid, der startede med en følelse af, at det her klarer vi sammen, og som så til gengæld endte med at splitte os ad, så der skulle et EM i fodbold til at lime landet sammen igen.”

Sådan fortællerPoul Krebs. Et kendt og elsket navn på de danske livescener – og én af utallige aktører i musikbranchen – som, igennem det seneste halvandet år med Corona, har forsøgt at råbe Folketinget – og ikke mindst Kulturministeriet op – for at skabe dialog og forståelse i en svær tid for den danske kultur.

Med et glimt i øjet, inviterede Poul bl.a. kulturminister Joy Mogensen (S) i erhvervspraktik hos ham, mens han også via sociale medier – heriblandt flere video-opslag på Facebook – har tegnet et billede af sin branche, oplyst politikerne og budt ind med løsninger i en svær tid som kunstner i Danmark.

Poul Krebs har troen på, at det bliver godt igen. Men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål. Og det har han skrevet en sang om:

”Der er nok af spørgsmål, der blafrer i vinden, og som nok vil blive ved med at blafre længe endnu. Spørgsmål om hvorfor kulturen mon blev så fortrængt i en tid, hvor der var mere brug for den end nogensinde? Spørgsmål om hvorfor så få af os lykkedes at trænge igennem med alle vore spørgsmål? Spørgsmål om det var fordi vi, lidt for længe, har haft lidt for travlt med os selv, og glemt at vi repræsenterer noget sammen, der er langt stærkere end det, vi hver især har at byde på! Jeg ved det ikke, jeg ved bare, at jeg tror på, at der altid er brug for nye sange, der skal skrives, arrangeres, spilles og synges sammen med alle os, der ved hvad en go’ sang, kan gøre ved os.”

’Det bli’r godt igen’ udkommer fredag den 9. juli. I musikvideoen ser man sammenklip af arkivmateriale fra gode stunder med tusindvis af publikummer under bøgen på Smukfest med helt nyt materiale, hvor Poul Krebs og hans band, ganske symbolsk, indtager den mennesketomme scene.

Selvom live-sommeren ikke blev, som vi havde håbet, kan Poul Krebs alligevel opleves en række forskellige steder i det danske sommerland, eller til efteråret, når han tager på turné med Danmarks Underholdningsorkester. Billetterne er i salg nu på https://bill.et/poulkrebsduo

Kommende koncerter

Indlæser...