pind josva

Pind udgiver første single i 2020 feat. JOSVA 

Del:

Efter en længere pause, har Pind udgivet  sin første single i 2020. Sangen hedder, Jeg Har Glemt’, og handler om at bryde ud af selvdestruerende vaner og rutiner. Inspirationen er som altid Pind’s egne oplevelser og observationer, og budskabet i sangen er, at tid er det mest dyrebare man har. Hvordan man vælger at bruge den definerer i høj grad, hvordan man er som menneske. Pind uddyber: “Nummeret betyder enormt meget for mig. Det er nok noget af det mest ærlige og autentiske, jeg har skrevet i flere måneder.” 

Med ombord på nummeret er JOSVA, om samarbejdet siger Pind:  “Josva er utrolig talentfuld. Jeg var helt solgt fra første gang, jeg hørte omkvædet med ham.” 

Pind udgav senest EP’en ‘Videre’ tilbage i 2019, som bl.a. indeholdt hittet ”Plastic” med Benjamin Hav. Med ”Indlæg” byggede han ovenpå den voksende interesse.

I år skulle Pind have spillet sine første store koncerter i bl.a. Vega og festivaller, men da alt blev aflyst, dedikerede han al sin tid på at fordybe sig i musikken og skrive nye sange, og nu er Pind klar med ‘Jeg Har Glemt’.