steffen brandt

Ny single fra Steffen Brandt

Del:
Steffen Brandts ’E45 - Nordgående retning’ er en del af DRs store musikprogram ‘Min Sang til Danmark’ og tager udgangspunkt i en situation mange danskere kender alt for godt. Nemlig at man holder i kø på motorvejen.

”I den sang jeg har lavet, er der fire personer, der fra hvert deres sted i livet og med hver deres baggrund er tvunget til at standse op og tænke sig om. Hvad er det i grunden jeg gør her? Hvordan er det kommet så vidt? (…) Nogen gang er der en alvor og du kan ikke bare søge tilflugt i en idealforestilling om, at du skal have noget ud af dit liv. Lige pludselig så er det bare væk,” udtaler Steffen Brandt i programmet Min Sang Til Danmark. 

’E45 – Nordgående Retning’ er skrevet af Steffen Brandt og produceret af Lars Skjærbæk (Peter Sommer, Michael Falch m.fl), der har iklædt den en atmosfærisk Twin Peaks inspireret lyd. Den opmærksomme lytter vil også finde en hilsen til TV2 sangen fra 1988 ’Kys det nu (det satans liv)’ i teksten til ’E45 – Nordgående retning’.  

’Min Sang til Danmark’ er efterårets store musikalske satsning på DR 1. I løbet af i alt 5 programmer følger vi 15 store danske musikere i deres arbejde med at skrive deres bud på en sang til Danmark. De øvrige medvirkende er Andreas Odbjerg, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Branco, Simon Kvamm, Stine Bramsen m.fl. 

Steffen Brandts program sendes d. 3. september, kl. 20:00, på DR 1. Hør singlen her https://steffenbrandt.lnk.to/E45