Mina Okabe

Mina Okabe pakker Roskilde-rygsækken med ny musik

Del:
Det er blot en måned siden, Mina Okabe vendte tilbage med sit første udspil siden sidste års yderst anmelderroste albumdebut. Men hvorfor vente, når man kan sende så lækre toner ud i sommerlandet, som Mina kan – og samtidig få varmet godt og grundigt op til sin debut på Dyrskuepladsen i Roskilde.

’Waiting Is A Waste’ er ude nu!

”Mine melodier og tekster er altid refleksioner af hvordan, jeg har det i øjeblikket. Og zoomer jeg ud og ser ned på mig selv lige nu, så har jeg det virkelig godt! Jeg skriver en masse ny musik og om et par dage, skal jeg spille på Roskilde Festival. Det er en oplevelse, jeg glæder mig til at få helt ind under huden og dele med alle der kommer og er med.”

Sådan fortæller Mina Okabe, der med udgivelsen af sommersinglen, ’Take It Further’ fra maj måned, og ’Waiting Is A Waste’, som er ude i dag, kan garantere både nye sange og, mon ikke også, hitsingler som ’Walk Away’ og ’Every Second’ på sætlisten, når hun træder ind på Countdown-scenen kl. 15, søndag den 26. juni.

Den 21-årige sangerinde har for alvor slået sit navn på fast som en sangskriver, hvis drømmende popmusik, kan føles som at åbne op for en dagbog, fuld af en ung kvindes inderste, fortiede hemmeligheder – og ’Waiting Is A Waste’ er ingen undtagelse: ”’Waiting Is A Waste’ handler om at få blandede signaler fra én, man har følelser for og derfor befinde sig i en situation, hvor man er forvirret over hvad man skal gøre,” forklarer Mina.

’Waiting Is A Waste’ er skrevet og indspillet i samarbejde med Joachim Ersgaard aka Jecho. De to arbejdede også sammen på albumdebuten, ’Better Days’, og man fornemmer da også tydeligt deres naturlige samspil på en produktion der emmer af good vibes! Og hvad mere har man brug for, til at sætte toner til den lunefulde midsommer og de lange fortryllende sommernætter…

Udover årets Roskilde, kan man bl.a. også opleve Mina Okabe på Musik i Lejet og ”under bøgen” til Smukfest i Skanderborg. Ovenpå en totalt udsolgt VEGA-koncert sidste år, kan man se frem til, at Mina Okabe, i efteråret 2022, drager på sin første Danmarksturné. Billetter kan købes på bill.et/minaokabe

Kommende koncerter

Indlæser...