Marcus.wav

Marcus.wav inviterer os ind i sit hudløst ærlige tekstunivers

Del:
Marcus.wav er lyden af en ung mands tankemylder, gennem de frustrerende og fantastiske 20’ere. Han er finalist til dette års DR Karriererkanen og spiller support for Julias Moon på lørdag i Store Vega.

Følelses-, kærligheds- og natteliv flyder sammen i tempofyldte produktioner, når Marcus.wav krænger sit hjerte ud og servere sine inderste følelser til musik, som du enten kan føle på og reflekterer over, eller selv kan slå hjernen fra og danse til. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét der gør Marcus.wav til noget helt særligt. 

Bag projektet Marcus.wav finder du 23 årige Marcus Bjerring, der sammen med sin bedste ven og producer Andreas ‘slwmo’ Hedegaard tilbage i sensommeren 2019 slog hovederne sammen og besluttede sig for at forsøge at skabe et musikalsk univers, hvor der var plads til at eksperimentere på tværs af genre som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys. 

2020 bød på op- og nedture, med alt fra en pladekontrakt og en nominering til ‘Årets Nye Danske Artist’ på The Voice, til en række aflyste koncerter og et mørkt efterår der tvang Marcus til at tage et skridt tilbage og mærke ordentlig efter. Sangskrivningen viste sig at være den eneste rigtige terapi, og det nye år har allerede budt på en Ugens Voice Choice på The Voice med singlen ‘Hvad Du Laver Nu?’ samt en viral succeshistorie efter en optræden i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’ hvor en ny akustisk version af Happy Life så dagens lys og gik #1 på Spotifys Viral hitliste efter blot en uge. Derudover er han udtaget til dette års KarriereKanonen på DR som finalist, der før har huset navne som Minds of 99, Benal og Katinka. 2021 kommer altså til at byde på en masse ny musik, og ikke mindst et inderligt håb om at komme ud og se lytterne i øjnene. 

(Foto: Anders Berg)

Kommende koncerter

Indlæser...