Lukas Graham,

Lukas Graham synger venskabshyldest med Khalid

Del:
’Wish You Were Here’ udkommer i dag. Singlen er skrevet i tæt samarbejde med OneRepublic-forsanger og Beyoncé-hitmager, Ryan Tedder.

Den 24-årige sanger, Khalid, fra Georgia, USA, brød igennem med 2017-hittet, ’Young Dumb & Broke’. Og ligesom Lukas Graham, har han storsælgende albums, flere GRAMMY-nomineringer og milliarder af streams på CV’et med globale hitsingler som ’Eastside’ med Halsey og Benny Blanco, ’Beautiful People’ med Ed Sheeran, ’lovely’ med Billie Eilish og Marshmello’s fredfyldte banger, ’Silence’. 


Det er ikke kun Khalid, der drysser stjernestøv over ’Wish You Were Here’. Sangen har Lukas Graham nemlig skrevet i samarbejde med en af nyere tids største amerikanske sangskrivere: Ryan Tedder. OneRepublic-forsangeren brød for alvor gennem lydmuren i midten af 00’erne med hits som ’Apologize’ og ’Stop and Stare’. Sideløbende har han, i mere end 15 år, sat sit særegne præg på pop-verdenen som sangskriver på hits med superstjerner som Adele, Maroon 5, Jonas Brothers, Taylor Swift og Beyoncé. 

Denne måned rejser Lukas Graham rundt i landet med sin spektakulære ’In The Round’-tour. Find billetter til Odense eller Aarhus her.