fbpx

Lukas Graham i smuk duet på ny single

Del:
I næste uge udkommer det længe ventede, nye Lukas Graham-album! Men allerede på i dag, varmer den danske verdensstjerne op med klassisk ”dreng møder pige”-fortælling på den smukke duet, ’Home Movies’, der gæstes af amerikansk country-håb!

Der er allerede drysset masser stjernestøv over ’4 (The Pink Album)’. Lukas Graham skrev ’Share That Love’ med hip hop-stjernen, G-Eazy, ’Wish You Were Here’ fik R&B-vibes af hitmageren, Khalid, og nu får ’Home Movies’ et drys 4xGRAMMY-nomineret country-håb i form af den texanske sangerinde, Mickey Guyton!

”’Home Movies’ er en ballade, en duet, der omhandler livet mere end kærligheden. Tilfældigheden ved dreng møder pige og den retrospektive forståelse af, at livet leves nu, men forstås baglæns. Den måde Mickeys stemme komplimenterer min gør sangens lyrik utroligt levende. Og så synes jeg vores harmonier er fuldstændig vidunderlige i den sidste tredjedel af sangen,” fortæller Lukas Forchhammer.

Den blidt vuggende country-hymne, viser på sin vis nye, uhørte sider af den danske sanger og sangskriver, og ’Home Movies’ folder et romantisk, nærmest filmisk univers ud, der må siges, at stå i kontrast til tekstens opgør med en mindre skøn fortid.

”Min yndlingslinje fra omkvædet er: “everybody’s got a story no one knows”, for den gælder os alle. Vi har allesammen vores uværdige øjeblikke og fortid, at forholde os til, og som er med til at gøre livet smukt, når vi så formår at hæve os op over fordommene og opnå vores unikke skæbner.”

På ’4 (The Pink Album)’ vender den danske verdensstjerne hjem – i mere end én forstand. De 11 sange er skrevet i kølvandet på det største internationale eventyr i dansk musikhistorie i nyere tid. Refleksioner, der mest af alt afspejler en dyb personlig udvikling, om at finde balancen mellem succes og hvad der i virkeligheden betyder noget i livet: om lykken, venskaber, kærlighed og familie.

Glæden og kunsten, at skrive sange, har været til stede hver eneste morgen, Lukas er cyklet afsted mod det selvsamme studie, hvor rejsen i sin tid også begyndte. De musikalske rødder og overskuddet, skinner igennem på den nye samling sange, som bl.a. består af hitsingler som ’Lie’, ’Share That Love’ og ’Wish You Were Here’.