Gift

Giift annoncerer sin første headliner

Del:

Den unge DIY-artists grænseløs R’n’B har vist sig som en af de mest lovende nye artister i år.

Hendes debut-single ‘Fed Up’ havde sin premiere på PAPER Magazine og siden er Giift blevet hyldet af flere internationale medier som Ones To Watch, Flaunt Magazine, COLORS og Metal Magazine. Hendes opfølgende EP ‘Archives’ er både en imponerende og inspirerende udgivelse fra en 18-årig ung pige hvis næsten generte udstråling nu finder sin plads på den internationale neo-soul og R’n’B-scene. 

Giift har en smagfuld måde at producere harmonier som giver hendes minimalistiske men komplekse lyd til at stå stærkt og portrættere en ung kvinde Xhvis hjerne, krop og sjæl bliver til musik.

Soundvenue har tidligere omtalt Giift som en af de mest lovende nye danske musiknavne i 2023.

Om hendes lyd skriver de:

“Som SZA bevæbnet med en akustisk guitar og følelserne endnu mere uden på tøjet. Især hendes seneste single, ‘If You Leave’, slægter med sit forvrængede falsetkor forbilledet på – og så er sangens udtryksfulde klimaks i øvrigt også en glimrende showcase for Giifts overlegne, hæse vokal.”

Giift blev valgt til VEGA’s Udvalgte i 2023 og d. 6. maj spiller hun sin første headliner show på Ideal Bar. Billetterne er i salg nu på bill.et/giift