Elias Boussnina

Elias Boussnina hylder kvinderne i sit liv

Del:

Elias Boussnina stempler ind i toppen af dansk r’n’b” – Soundvenue

Hans nye musik har en euforiserende effekt som klæber til hjertet og slipper overraskende godt fra at lede tankerne hen på Frank Ocean” – Politiken

Dette er bare nogle af de rosende ord, der ramte Elias i kølvandet på udgivelsen af hans debut EP ’Shameboy’ (februar 2019). Med den store opmærksom fra pressen, sit første solo show i lille Vega og et pakket live-program over sommeren, er forventninger til Elias efterhånden skruet godt op. Og i dag gør Elias sit forsøg på at indfri dem med singlen ‘Closer’.

Elias fortæller:

Efter at have udgivet min debut EP, ville jeg gerne lave et mere vægtløst og positivt nummer, befriet fra det melankolske. Jeg har lyttet til en del guitarbåret musik på det seneste, som Fleetwood Mac, og ville gerne inkorporere flere organiske elementer i min musik. Jeg skrev ’Closer’ mens jeg tænkte på de mennesker der altid har min ryg lige meget hvor slemt tingene står til. Det er et meget personligt track der står mit hjerte nært. Min mors og søsters varme og styrke fik tracket til at føles som sommer.

‘Closer’ blev til da Elias var i Stockholm for at arbejde med den anerkendte svenske producer og ven Canto (Galantis, ODZ, Mø, Sasha Sloan). Til ’Closer’ er der produceret en video i samarbejde med instruktøren Tom McKenzie hvori Elias egen mor og søster optræder. I tråd med Elias tanker om ’Closer’, beskriver videoen hvordan Elias’ mor og søster står bag Elias når det ser sværest ud.

Se den bevægende video til ‘Closer’ her