fbpx

INTRODUCING: DJ LILLI

Del:
Hun er helt ny i dansk musik, men har allerede millioner af følgere verden over. DJ Lilli er en moderne kunstner i en generation af visionære, kreative unge der ikke lader sig begrænse af genre, sound, look eller medie – men som i stedet ser og søger muligheder. Den bombastiske alt-pop single, ’Nevapart’, er ude nu, fredag den 14. april.

DJ Lilli’s historie er ikke den klassiske fortælling om et barn fra et hjem med klaver. Musikken var hendes eget valg og ønske, ligesom hendes skolegang på den anerkendte musikskole, Sankt Annæ i København, hvor hun lærte de klassiske dyder med violin og korsang.

Men da hun som blot 14-årig mødte en producer, der åbnede dørene til sit studie for hende, åbnede sig samtidig en helt ny verden for Lilli, som med ét forelskede sig i hele processen bag at producere, skabe lyde og skrive sange – og som viste sig som et universelt sprog og unik måde for hende, at udfolde sig selv og den hun er uden begrænsninger.

Hun dygtiggjorde sig som sanger, sangskriver og producer – målrettet, inspireret og impulsivt. Og på mange måder er DJ Lilli et glimrende eksempel på en generation af visionære, kreative hjerner der netop udforsker og ikke lader sig begrænse – hverken af genre, sound, look, medie eller emne – men i stedet ser og søger mulighederne, griber dem og sender dem afsted.

Det er blot to måneder siden, hun skrev sin nye single, ’Nevapart’. Den bombastiske alt-pop single opstod nærmest ved et tilfælde og fortæller historien om uundgåelig ulykkelig kærlighed.

”Jeg var i LA og sad en aften i min vens have og vibede over lyden fra de her vindklokker, som hang ned fra loftet. De fine klemtende toner blev til et mønster og et beat inde i mit hoved. Vi gik direkte ind i studiet og i løbet af de kommende timer blev ’Nevapart’ til og indspillet,” fortæller DJ Lilli og fortsætter: ”Den handler om det helt tidlige stadie i forelskelse, hvor drømmen om den eneste ene er lyserød og fantastisk. Men så kommer tvivlen snigende, bare for lige at minde en om, hvordan det plejer at gå med kærligheden, og at den nok skal fejle igen, igen.”

’Nevapart’ er nyt fra et spritnyt navn i dansk musik, som allerede følges af millioner verden over. Med næsten 3 millioner følgere, er DJ Lilli det største danske navn på det sociale medie, TikTok, og som DJ, tager hun os med på sin rejse kloden rundt, når hun bringer sine decks og mixes til alt fra storby-fester, eksotiske klubber og Fashion Weeks.

’Nevapart’ er den første nye DJ Lilli-single i 2023. Meget mere er på vej…