fbpx
DJ LILLI

DJ LILLI – ’DANCE ALONE’

Del:
DJ Lilli rammer klubben, festen og sommeren med en kæmpe disco-banger! ’Dance Alone’ følger op på den internationalt omtalte ’NEVAPART’ fra et nyt, dansk talent der allerede har fået superstjerner og en ny, kreativ generation til at følge med verden over.

DJ Lilli er en moderne kunstner i en generation af visionære, kreative unge, der ikke lader sig begrænse af genre, sound, look eller medie – men som i stedet ser og søger muligheder. Og hun er allerede kendt blandt millioner af følgere verden over…
 
Som barn forelskede hun sig i klassik violin og korsang, mens hun som blot 13-årig skrev sine første sange. Her mødte hun også en producer, der åbnede dørene til sit studie for hende, og samtidig dørene til en ubegrænset verden af musik, der viste sig som et universelt sprog og unik måde for DJ Lilli, at udfolde sig selv og den hun er. 
 
Denne sommer indtager DJ Lilli klubben, festerne og radiobølgerne med tonerne af ’Dance Alone’ – en bouncy disco-single til alle der ubekymret rammer dansegulvet, og giver sig selv fri til at være til stede lige netop dér i netop dét magiske øjeblik.
 
’Dance Alone’ følger op på udgivelsen af ’NEVAPART’, som udkom tidligere dette forår og opnåede massiv international bevågenhed – bl.a. med premiere hos det legendariske engelske kulturmagasin, Wonderland.
 
DJ Lilli har altid forfulgt sin drøm og arbejdet målrettet på at dygtiggøre og udvikle sig som sanger og sangskriver. Som en naturlig forlængelse af hendes interesse for musik blev hun DJ og hendes mixes, remixes og unikke produktioner har gjort DJ Lilli til en international musikalsk influencer og TikTok superstjerne. Med næsten 3 millioner følgere, er DJ Lilli det største danske navn på det sociale medie. Hendes remixes af Rihanna, Coldplay og Adele er gået viralt, delt og brugt af stjernenavne som Kylie Jenner og SZA, mens DJ Lilli bringer sine decks til alt fra storby-fester, eksotiske klubber og Fashion Weeks.  
 
’Dance Alone’ følges op af endnu mere musik fra DJ Lilli i 2023.