fbpx
KMD

KMD

50 års jubilæum, 2500 gæster.

KMD er en af vores faste kunder, og har været det i mange år. I 2022 leverede vi endnu engang musikken til deres firmafest, denne omgang var det deres 50-års jubilæum, hvor de fik besøg fra deres afdelinger verden over.

KMD bød op til fest for deres 2500 ansatte ude i Lokomotivværkstedet i København, hvor der ikke bare var musik, men en fest der var spækket med en masse underholdning, både musikalsk samt gadgets mm.

KMD er en førende virksomhed, som til dagligt arbejder med IT-løsninger, og digitalisering, i den offentlige sektor.

United Stage bød ind med musikken til festen her, hvor vi kunne være behjælpelige med intet mindre end Aqua, Infernal, Kato, Mads Langer samt Stagebreakers som husorkester.

KDM havde et klart budskab om at skabe fest til deres medarbejdere, hvor aftenen bød på hits man kan synge med på. KMDs målgruppe er +30 år og består af en masse erfarende It-konsulenter. Derfor gik vi lidt tilbage i tiden og fandt nogle af de største hits fra 90’erne hvor Aqua og Infernal bragte deres kæmpe hits med.

Mads Langer åbnede festen, og bød op til dans med sine fantastiske internationale sange.
KMD havde et krav om at artister ramte internationalt og det gjorde alle artisterne, da de alle har været på internationale tournéer.

Herefter var det tid til Aqua kom på scenen hvor alle deres populære hits kom på i de 30 minutter, de spillede som fik alle gæsterne op af stolene, Aqua spiller altid med højt niveau og godt humør, ligeledes er man ikke i tvivl om hele publikum kunne deres sange.

Infernal rykkede herefter på scenen, de medbringer altid et show hvor de er 120% tilstede, og showet byder på intet mindre end konfetti- og CO2-kanoner under hele showet.

Alle vores artister spillede med Stagebreakers som er et af vores eksklusive husorkestre, de stillede op med et flot 9-mandsban som er utroligt erfarende. Bandet spiller med alle vores artister, og er anerkendt i branchen.

Udover dette, var aftenen spækket med diverse DJ’s som spillede når de store artister ikke var på, så festen hele tiden var kørende.

Få en endnu bedre forståelse af festen, ved at se videoen ovenfor.

Fuldt line-up: Aqua, Infernal, KATO, Mads Langer & Stagebreakers.