fbpx
Jyske Bank jubilæum

Jyske Bank

50-års jubilæum i Jyske Bank Boxen

5500 gæster – medarbejdere plus påhæng – var inviteret til et farverigt jubilæum i festens og musikkens tegn, da Jyske Bank sidste sommer kunne fejre sin 50-års fødselsdag.

For at fejre bankens første halvtreds leveår havde United Stage sammensat et program fyldt med festmusik, der netop hyldede de sidste fem årtier. Derudover agerede United Stage samarbejds- og sparringspartner med Jyske Bank og var således med i hele processen om at skabe konceptet og rammerne for den perfekte fødselsdag til Jyske Banks medarbejdere på både musik– og produktionssiden. Jyske Bank Boxens rå lokale blev forvandlet til et intimt og imponerende rum med hundredvis af lysende kugler i loftet, lækkert lysshow og flere scener placeret forskellige steder i rummet.

Rasmus Seebach åbnede ballet på rummets center-scene. Han leverede 10’ernes sing-along-numre helt skarpt, og der var ikke én, der ikke kunne synge med. Den musikalske rejse begyndte med Peter A.G., som bød gæsterne op til dans med et tilbageblik til 70’ernes nostalgiske ”Vilde Kaniner”. Dernæst var det Alphavilles Marian Gold, som spillede 80’erne ind, med klassikeren ”Forever Young”. Infernal fulgte trop med vilde kostumer, dunkende bas og dancehits fra 90’erne. Til sidst blev Infernal afløst af Carpark North, der virkelig havde det store sceneshow kørt i stilling og gik på scenen med en begejstring, der ikke var til at tage fejl af.

Hele aftenens program var hemmeligholdt for Jyske Banks gæster, der fik sig endnu en overraskelse, da tæppet på den store scene faldt lige efter Carpark. Her stod Lukas Graham klar med hele sit band. De spillede en fuld koncert og havde et 30 mands strygerorkester med på scenen under det meste af koncerten. Strygerne var helt eksklusivt hyret til denne lejlighed, og alt var arrangeret fra bunden. Til sidst gik der et 9 mands gospelkor fra London på scenen og performede det sidste nummer med Lukas. Publikum var glade, rørte og helt blown away efter dette musikalske overflødighedshorn.

Efter spisningen blev gæsterne budt op til dans af coverbandet Festmaskinen, der spillede partymusik til sent ud på aftenen. Der ventede dog gæsterne en sidste overraskelse, da Festmaskinen blev gæstet af Shaka Loveless og Medina, som lukkede ballet helt af.

Fuldt line-up: Rasmus Seebach, Peter A.G., Marian Gold, Infernal, Carpark North, Snobberne, Lukas Graham, Festmaskinen, Medina og Shaka Loveless.