fbpx
Deloitte julefrokost

Deloitte

Julefrokost hos Deloitte –  Øksnehallen

United Stage har i flere år samarbejdet med Deloitte om at skabe årets julefrokost. En begivenhed, virksomhedens medarbejdere glæder sig til hele året.

United Stage er konsulent på arrangementet, og opgaven lyder på at skabe et musikalsk program, i tæt samarbejde med Deloitte, der tilgodeser hele medarbejderstaben, så der er noget for en hver smag. Derudover bidrog United Stage med planlægning og eksekvering af produktionen.

United Stage har ved samarbejdet erfaret, at Deloitte på den musikalske side elsker at udfordre grænserne. De går gerne forrest og prøver de nyeste og helt aktuelle artister.

Ved dette års julefrokost for virksomhedens 1100 medarbejdere ønskede Deloitte at lave en minifestival. Efter gæsterne havde spist middag var der således musik på scenen hele aftenen uden afbrydelser. Derudover var Øksnehallen smukt dekoreret med funklende lysudsmykninger i loftets midterskib, der dannede en stjerneregn af glimtende lys over rummets gæster og artister.

DJ Emil Lange åbnede scenen med god energi og urban vibes. Derudover performede han energisk ved pulten ind imellem aftenens artister, så der hele tiden var et godt flow på scenen.

Alex Vargas optrådte med sin karakteristiske falset og medrivende elektrosoul, mens lysene dannede en smuk silhuet på bagtæppet. Scarlet Pleasure fulgte trop med deres utal af hits.

Stemningen blev yderligere intensiveret da The Minds of 99 gik på scenen. De har altid en uovertruffen energi og rammer bredt med deres poprockede univers.

Aftenen sluttede ved DJ-pulten. Først med tunge hiphop-beats og et råt og dragende tekstunivers ved duoen Benal. Dernæst med DJ-duoen TooManyLeftHands, som, med sine house- og clubhits, spillede så dansegulvet var rødglødende.

Fuldt line-up: DJ Emil Lange, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, The Minds of 99, Benal, TooManyLeftHands