United Stage og United Stage inviterer til showcase med 15 upcoming artister

Del:
Den danske musikbranche blomstrer med nye og spirende talenter – måske mere end nogensinde før – og fra d. 14.-17. juni har du mulighed for at opleve en udvalgt håndfuld af morgendagens talenter, når musikbureauerne, United Stage og United Stage, præsenterer deres nyeste skud på stammen i Aarhus og København.

Over fire dage i Aarhus og København, vil nye og talentfulde solister give en smagsprøve på den nye musik, som de har glædet sig til at spille for et levende publikum. Nogle af dem kender publikum måske allerede, mens andre er spritnye artister, som man endnu ikke har stødt på. Fælles for dem alle er at de glæder sig helt afsindigt til at dele deres nye musik med fansene for første gang.

Udtalelse fra Jimmi Riise (Managing Director):  

”Hele livebranchen har været voldsomt ramt af pandemien i samfundet, og på trods af endnu en sommer med aflyste festivaler, så ser vi samtidig nu også lyset foran os. Specielt nye talenter og spirende ny musik har haft svære kår ved at komme ud på scenerne, og dette hjælper vi løbende på vej på alle de måder vi kan – her med fire aftener, med god musik i Aarhus og København. Kom ud i det virkelige liv og lyt til nye stærke danske artister.” 

Datoer for United Stage & United Stage Presents:  

Mandag d. 14. juni – VoxHall, Aarhus  

Tirsdag d. 15. juni – VoxHall, Aarhus  

Onsdag d. 16. juni – Hotel Cecil, København 

Torsdag d. 17. juni – Hotel Cecil, København 

Du kan opleve følgende navne:  

Artister - mandag i Aarhus og onsdag i København: 

Aila Gato 
Danser Med Piger 
FVN 
føl som 
Luca Stereo 
Pauline 
siné

Artister – tirsdag i Aarhus og torsdag i København:

Angående Mig 
BATHSHEBA 

Bendetta
JOSVA (kun torsdag i København) 
JULIET
Maddy 
Mina Okabe 
RoseeLu