fbpx
Prokura Firmafest

PROKURA

Firmafest, 50 gæster

Konsulentvirksomheden Prokura ville holde en firmafest for virksomhedens medarbejdere plus påhæng. Selvom Prokura, målt på antal ansatte, er en mindre virksomhed, ville de hverken gå på kompromis med musik eller venue for de 50 inviterede gæster.

United Stage hjalp Prokura med at sammensætte aftenens program, udvælge det rigtige band og artister, stå for hele lyd- og lysproduktionen samt rådgivning omkring venue. Valget faldt på de flotte sale i H.C. Andersen Slottet, der ligger ved Tivoli.

Festmaskinen agerede husorkester og spillede gæsterne varme med forskellige covernumre. Senere på aftenen kunne bandet byde velkommen til en gæstesolist. Det unge poptalent Ericka Jane. Ericka gik på scenen og lavede en stærk og energisk performance, hvor hun med sine klare referencer til R&B laver et fedt mashup mellem nutidens poppede 90´er lyd, R&B og POP.

Senere på aftenen fik bandet selskab af den amerikanske rapper og club-musiker, Brandon Beal. Med stor energi og varme på scenen performede han sine største hits. Heriblandt ”Golden” hvor han på album-versionen gæstes af Lukas Graham. Senere på aftenen overtog DJ’en, og Prokura-gæsterne dansede til sent ud på natten.

Fuldt line-up: Festmaskinen, Ericka Jane, Brandon Beal

Prokura:

Sarah Green-Lieber, HR Manager

”Det var super fedt at arbejde med United Stage. De er meget professionelle og struktureret og leverer virkelig en høj kvalitet – så det er ikke sidste gang, vi samarbejder med dem”