fbpx
Netto Øst Medarbejderfest

NETTO ØST

Medarbejderfest, 1.000 gæster

United Stage har gennem flere år samarbejdet med NETTO og været med til at skabe festlige firmaevents, hvor det musikalske program er i orden, så der er god basis for at deres unge medarbejdere får en aften i højt tempo.

Sidst skulle der arrangeres et event for NETTO Øst-afdelingens 1000 butiksmedarbejdere på Sjælland.

United Stage stod i den forbindelse for at tilrettelægge musikken og programmet til festen samt hele produktionen. Dvs scene, lyd og lys.

Deltagerne til medarbejderfesten bestod af et yngre segment med en gennemsnitsalder på cirka 20 år. Derfor havde United Stage lavet et musikprogram, der var målrettet mod festens unge gæster. Musikken til festen bestod derfor af nye, hippe og dygtige artister, der er helt oppe i tiden, og som samtidig kan levere et godt show.

Ved tidligere samarbejder mellem United Stage og NETTO har TopGunn været en del af line-uppet, da han er garant for at holde en fest på scenen og inddrage sit publikum i sin optræden. Det var derfor et ønske, at han igen skulle performe til NETTO´s medarbejderfest.

DJ Kenneth Riis åbnede ballet og lagde ud med dæmpet lounge-musik ved pulten til gæsternes middag. Da gæsterne var færdige med at spise, skruede han op for intensiteten og tempoet med progressiv dance- og house-musik.

P3-værterne og DJ-duoen, Lågsus, fulgte trop med fede beats og et godt værtsskab, mens de opildnede gæsterne til fest. Lågsus-drengene blev gæstet af TopGunn, som med sine radio-baskere underholdt det unge publikum. Derefter kom Danmarks største popikon Gulddreng på banen. Han lagde publikum ned med en perlerække af hits og stor attitude.

Og de gode fester slutter jo ikke, før den levende powermaskine Mathias and the Beatroots har været på. Det energiske live- og partyband leverede et rigtig skarpt og moderne show, og skabte god stemning på gulvet og fik gæsterne til at skråle med på tidens nyeste hits. DJ Kenneth Riis rundede aftenen af med partymusik fra DJ-pulten, mens gæsterne dansede til sent ud på natten.

Fuldt line-up: DJ Riis, Lågsus, TopGunn, Gulddreng, Mathias and the Beatroots