fbpx
byens bedste

Byens Bedste I Aarhus

Århus Stiftstidende | Awardshow til Byens Bedste i Aarhus

Århus Stiftstidende skulle afholde Byens Bedste for 13. gang, som er blevet en sand tradition i byen. Awardshowet hylder lokale aktører i 14 forskellige kategorier. Hvor er Byens Bedste gå-i-byen-sted og hvilken er Byens Bedste specialbutik. Og hvad er Byens Bedste Kulturoplevelse? Dette er blot nogle af kategorierne, som byens borgere havde stemt på.

United Stage hjælp med at sammensætte aftenens program, og deltog i indledende møder med alle involverede.

I år var første gang, at Byens Bedste i Aarhus havde liveband på under hele showet. Formålet var at lave et mere sammenhængende, levende og festligt show, som en prisuddeling fortjener.

Showet blev holdt i Musikhuset Aarhus, som ligeledes leverede produktionen.

United Stage leverede Ida Corr, Nicklas Sahl og Golden Circle Orchestra. Sidst nævnte agerede awardband og spillede spændingsmusik ved opråb af vindernavne, samt forskellige jingles ved hver award, når en presenter eller vinder blev kaldt på scenen af værten, Anders Breinholt.

Herudover var Golden Circle Orchestra backingband for Ida Corr og Nicklas Sahl, som hver især spillede deres største hits i løbet af awardshowet, som et festligt og naturligt indslag mellem priserne.

Golden Circle Orchestra lukkede festen af med en times festligt covermusik.

Fuldt line-up: Golden Circle Orchestra, Ida Corr, Nicklas Sahl