Burhan G

Burhan G annoncerer arenakoncerter i København og Aarhus

Del:
I mere end ti år har Burhan G været med til at definere og forme den danske R&B- og popscene og samlet tusindvis af fans om nogle af de mest storslåede liveshows. Til september 2022 kulminerer rejsen, når han gæster K.B. hallen i København og Aarhus Congress Center med fuldt band.

Han har imponerende syv studiealbum på CV’et, og det guld- og platinsælgende bagkatalog tæller kæmpehits som ”Kalder Mig Hjem”, ”Lucy”, ”Jeg’ I Live”, ”Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv” og ”Din For Evigt” – for at nævne et udpluk. Nu bygger den danske popstjerne videre på sin beundringsværdige karriere med forløbet GENERATIONER, som dækker over ikke bare ét – men hele to album.

GENERATIONER indkapsler på mange måde de følelser og tanker der er grundstenene for den musik der allerede er udkommet – og det vi stadig har til gode. Burhan G har om nogen været med til at bane vejen for sin generation af danske R&B-artister og ønsker nu både at give plads til den nye bølge, samt fodrer den konstante lyst til udvikling og bibeholde pladsen som én af de vigtigste navne på den danske musikscene;

”Hvis jeg ikke konstant udfordrer mig selv til at krydse nye grænser, så burde jeg give pladsen til nogle andre. Det vil jeg ikke. For musik er mit liv. Og jeg bliver hele tiden inspireret af det, der sker omkring mig. Af nye tendenser. Af nye artister. Forhåbentlig har jeg også selv inspireret nogle undervejs – på tværs af generationer.”

Burhan G er ikke bare en artist, men en rendyrket entertainer, som formår at skabe en særlig samhørighed med sit publikum, når han står på en scene. Energien og perfektionismen der ligger bag hvert eneste at de utallige shows, afspejler i høj grad ønsket om at give hver enkelt person en oplevelse der kan mærkes med sig hjem. Og det i sig selv er så absolut også en mission for Burhan G og bandet, når KB Hallen og Århus Congress Center danner rammerne for en hyldest til GENERATIONER i september 2022. 

Køb billet via linket bill.et/burhang