fbpx

Tobias Rahim

Med mere end en halv milliard streams, utallige prestigefyldte statuetter og fire udsolgte arenashows, kan Tobias Rahim – med rette – betragtes som det mest omtalte og folkelige fænomen i nyere tid.

 • Året 2021 markerede et vendepunkt med et af de største gennembrud for en, på alle måder, særegen kunstner som på sensationel vis, har formået at skabe sit helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik. Han har opnået en overvældende grad af tilslutning og anerkendelse uden at kompromittere sin grænsesøgende udforskning af sig selv og verdenen omkring ham.

  I år rundede Tobias Rahim en halv milliard streams på Spotify. Med hans hit ‘STOR MAND’ har Tobias Rahim sat rekord som artisten med den mest streamede danske sang, der har figureret på Spotify’s top 200 i utrolige 789 dage. Den eneste, der kunne overgå de 16 uger på førstepladsen, var Tobias selv med udgivelsen af ’Mucki Bar’. Ved udgivelsen af ’Feberdrømmer Xx Dubai’ indtog Tobias Rahim de første tre pladser på hitlisten i flere uger.

  Tobias Rahim har vundet anerkendelse og hæder for sin kunstneriske ambition og originalitet på tværs af musikalske, litterære og visuelle medier. Han har således kunne tilføje statuetterne for hovedprisen ved P3 Guld, P3’s Lytterhit, Årets solist og streaminghit ved DMA, en True Award, to Zulu Awards, en Echo Award, to Carl- priser, og The Voice-prisen til hylden.

  Lyttere over hele Skandinavien har således kastet sig hovedkulds ind i Tobias Rahims farverige og uforudsigelige univers. Ikke mindst når det kommer til hans liveshows. Som New York Times kunne berette, så hører Tobias Rahim ganske enkelt hjemme på en scene. Superlativer som “Uforglemmeligt”, “Euforisk kaos” og “Oprigtigt og helt igennem rørende” har præget overskrifterne fra hans koncerter. Oven på en helt udsolgt forårsturné annoncerede Tobias Rahim fire arenashows i landets fire største byer under titlen ’Hvis vi stadig lever’, der kulminerede med et gennemført og anmelderrost show i Royal Arena. Hér fik han op mod 17.000 mennesker til at danse kædedans til ‘Kurder i København’, hvilket er er det reneste eksempel på Tobias Rahims evne til at forene og føre an.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Tobias Rahim.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Tobias Rahim hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Tobias Rahim

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tobias Rahim og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Tobias Rahim hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Tobias Rahim
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Tobias Rahim.