Tobias Rahim

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene med millioner af streams, fornemme priser og udsolgte koncerter på stribe – et folkeligt gennembrud, uden at gå på kompromis med sin helt egen grænsesøgende verden.

 • 2021 blev gennembruddet – og tilmed et af de største i nyere tid – for en, på alle måder, særegen kunstner som på sensationel vis, har formået at skabe sit helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og blive mainstream og folkelig på én og samme tid.

  Den spæde begyndelse med sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’, vidnede hurtigt om en artist, man ikke bare kan sætte i bås. Og senest, har Tobias Rahim velsignet moderlandet med endnu et monsterhit på singlen, ’Mucki Bar’, da den rundede mere end 150.000 streams på et enkelt døgn.

  Ud af de seneste 54 uger har danskkurdiske Tobias Rahim ligget nr. 1 på den officielle danske hitliste i de 42. Med enten ’Stor mand’, ’Mucki Bar’, ’Feberdrømme Xx Dubai’ eller (senest) ’Flyvende Faduma’. Denne hitstrøm er også at finde på det nyudgivet album ‘Når sjælen kaster op’ som udkom i oktober.

  I starten af de nye år drager Rahim på fuldkommen udsolgt arenatour i de fire største byer. Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, hvor man jo altid kan forsøge at regne den ud, men kun kan vide sig sikker på én ting: at overskægget står knivskarpt!

  United Stage – Officielt bookingbureau for Tobias Rahim.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Tobias Rahim hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Tobias Rahim

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tobias Rahim og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Tobias Rahim hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Tobias Rahim
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Tobias Rahim.