fbpx

Stagebreakers

De seneste år har bandet slået sig fast som et af Danmarks allerbedste livebands. De er kendt for at levere et professionelt sceneshow med stor vellyd, højenergisk engagement og fantastisk spilleglæde. Velkommen til Stagebreakers.

 • Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Zididada, Peter AG, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Stagebreakers har spillet sammen med nogle af landets største artister og formår både at adaptere artistens energi og tilføre et personligt Stagebreakers-boost, som når helt ned til de bagerste rækker. Bandet skalerer op og ned, alt efter arrangementets behov, men leverer en kæmpe fest – uanset om der står 3 eller 11 musikere på scenen. Orkestret kan hyres med blæsersektion, perkussion og op til tre forsangere og korsangere.

  Stagebreakers har specialiseret sig i at levere underholdning til store og mellemstore virksomheder. Med en eminent evne til at aflæse publikum, går de ind og tilfører lige præcis de elementer til festen, som skaber den helt store musik-, fest- og fællesskabsoplevelse.

  Musikerne i Stagebreakers er blandt landets absolutte elite. Bandet begyndte som en kvartet men har over tid udvidet deres show, så de kan stille med skræddersyede konstellationer, alt efter hvilket arrangement de rykker ud til. Forvent et professionelt sceneshow med stor vellyd, højenergisk engagement og fantastisk spilleglæde. Velkommen til Stagebreakers.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Stagebreakers.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Stagebreakers hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Stagebreakers

Send os en uforpligtende forespørgsel på Stagebreakers og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Stagebreakers hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Stagebreakers
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Stagebreakers.