fbpx

Festmaskinen

Musikken vibrerer helt ud i fingerspidserne, når Festmaskinen griber stemningen og lader festen eskalere til sit ypperste.

 • Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhver solist.

  Det er ikke uden grund, at Festmaskinen er et af Danmarks mest bookede og anerkendte backingbands. Det passionerede musikkollektiv har spillet sammen i over femten år, og har gennem årene opbygget et unikt og ambitiøst samspil, som sender excentrisk energi helt ned til de bagerste rækker, når de går på scenen.

  Sammen med landets største artister – fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach, fra Birthe Kjær til Nik & Jay – har Festmaskinen arbejdet sammen med nogle af landets største soloartister. Og artisterne elsker at spille med det habile partyband. Netop grundet Festmaskinens vilde evne til at connecte med både artist og publikum, står deres setup snorlige i en fest af varme og energi.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Festmaskinen.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Festmaskinen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Festmaskinen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Festmaskinen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Festmaskinen hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Festmaskinen
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Festmaskinen.

Anbefalede artister