fbpx

BEATROOTS

DK's bedste, vildeste og mest kompromisløse coverband! BEATROOTS spiller de numre, du ikke troede kunne spilles live.

 • Bandets repetoire indeholder de største aktuelle hitbangers, leveret af et 5-mands, højenergisk band, som sørger for, at festen kommer op at koge. Det er et kompromisløst koncept, hvor kun de største clubhits fra de sidste 10 år, får lov til at komme på setlisten. 

  På setlisten finder man blandt andre: Avicii, Justin Bieber, Calvin Harris, Chainsmokers, Kanye West, Dua Lipa, Major Lazor, og Swedish House Mafia m.fl.

  Måske kender du ikke numrene eller artisterne på deres navn, men vi lover dig, at du kender dem, når du hører dem. Numrene på BEATROOTS’ setliste er blandt de mest streamede numre i verden – nogensinde!

  BEATROOTS har nået toppen med kometfart, og er i dag et af landets mest brugte bands, når festen skal eskalere til sit ypperste. Bandet består af unge og talentfulde musikere fra det danske musikmiljø, som, med mange års erfaring, har slået sine folder på natklubber (heriblandt europas største afterski-natklub i Val Thorens), festivaler og til uforglemmelige fester landet over.

  Med 8 års erfaring har BEATROOTS en ufejlbarlig evne til at læse og connecte med deres publikum, så showet altid afspejler deres crowd. Tempoet sættes yderligere op, fordi de i deres overgange mellem sangene er inspireret af dj-teknikker, som får sangene til at flyde sammen i én stor musikalsk ekstase.

  Bandet er ikke bange for crowdsurfs og sit-downs under deres perfomance, og vægter energien og interaktionen med publikum ekstremt højt.

  BEATROOTS kan også agere backingband for andre artister. Tidligere har vi spillet med Brandon Beal, Shaka Loveless, Karl William, Pharfar, Silas Bjerregaard og Patrick Dorgan blandt andre.

  United Stage – Officielt bookingbureau for BEATROOTS.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book BEATROOTS hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på BEATROOTS

Send os en uforpligtende forespørgsel på BEATROOTS og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke BEATROOTS hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for BEATROOTS
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for BEATROOTS.