fbpx

Golden Circle Orchestra

Det er ambitiøst, det er ungt, og det er nøglen til en legendarisk fest. Golden Circle Orchestra har på kort tid gjort sig bemærket som et af Danmarks mest kompetente og professionelle fest- og backingbands.

 • Med Kasper Ehlers og Matilde Emilie i front, garanterer G.C.O. en musikalsk og velsmurt energiudladning i absolut topklasse. Med et powerfuldt nærvær og en evne til øjeblikkeligt at læse publikum, har G.C.O. høje ambitioner for din fest. Bandet har et alsidigt repertoire med både kant og små soulede tidsrejser. Ligeledes byder de på alt fra nyere pophits af Christopher, Lukas Graham, Justin Timberlake og Beyoncé til gamle klassikere af Gnags, Stevie Wonder og Whitney Houston.

  G.C.O. er også kampdygtige til at agere backingband, og har spillet sammen med nogle af Danmarks største soloartister. Rasmus Seebach, Nik & Jay, Christopher, CityBois, Ida Corr og Shaka Loveless er blot en række af artister, som bandets medlemmer har solid liveerfaring med.

  G.C.O. består som udgangspunkt af ni mand, men konstellationen kan skaleres op eller ned, alt efter dit arrangements type og størrelse.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Golden Circle Orchestra.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Golden Circle Orchestra hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Golden Circle Orchestra

Send os en uforpligtende forespørgsel på Golden Circle Orchestra og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Golden Circle Orchestra hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Golden Circle Orchestra
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Golden Circle Orchestra.